Zrazil chodkyne a neposkytol im pomoc, nezodpovední rodičia sú už obvinení

29.06.2006 Celý región

Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za prečiny ublíženia na zdraví a neposkytnutia prvej pomoci, ktorých sa včera o 13.20 h. dopustil 18-ročný...
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za prečiny ublíženia na zdraví a neposkytnutia prvej pomoci, ktorých sa včera o 13.20 h. dopustil 18-ročný mladík zo Sniny na miestnej komunikácii v Snine.

Pred jedným z rodinných domov osobným autom Š 120 LS prednou pravou časťou narazil do dvoch maloletých dievčat (7 a 6 r. ) stojacich pri pravom okraji vozovky. Staršiemu dievčatku spôsobil zranenia s dobou liečenia 9 týždňov a mladšiemu zranenia s dobou liečenia 3 mesiace. Nezodpovedný vodič z miesta nehody ušiel domov, kde vozidlo odstavil, ale policajti ho vypátrali. Nezodpovední rodičia sú už obvinení Policajti skráteného vyšetrovania vo Svidníku za zanedbanie povinnej výživy voči maloletým deťom obvinili troch nezodpovedných rodičov, ktorí aj keď boli právoplatnými rozhodnutiami príslušných okresných súdov zaviazaní platiť určité finančné čiastky na detí, túto povinnosť si neplnili. V prvom prípade 29-ročný M. K. z Prešova doposiaľ neuhradil na svoju maloletú dcéru vo Svidníku 1200, - Sk. V druhom prípade 26-ročný P. F. z Kvetoslavova, okr. Dunajská Streda neplatil výživné na dve maloleté dcéry do obce Cernina , okr. Svidník a ich matke dlhuje na výživnom 41 665, - Sk. V treťom prípade 47-ročná O. P. z Prahy dlhuje na výživnom svojmu synovi do Beňadikoviec, okr. Svidník 60 500, - Sk. Tie mala posielať do rúk svojej svokry, ktorá sa jej o syna stará. Lúpežné prepadnutie muža objasnenéPolicajti v Starej Ľubovni vypátrali páchateľa lúpežného prepadnutia v ich meste z 20. mája tohto roku . Vo večerných hodinách tam bol prepadnutý v blízkosti pohostinstva na Jarmočnej ulici 33 – ročný miestny muž. Páchateľ ho fyzicky napadol , dokopal , olúpil ho o 800, - Sk a z miesta činu ušiel. Policajti páchateľa vypátrali, zadržali a vyšetrovateľ ho obvinil za zločin lúpeže. Obvineným je 18-ročný Martin P. zo Starej Ľubovne.
 

Vyberte región

mark